Klassiek concert van duo Costanzi-Weerstra in Trefpunt Heeten

HEETEN – Kamermuziekduo Costanzi-Weerstra verzorgt op zaterdag 20 november een concert in het Trefpunt in Heeten. Het duo, bestaande uit Matteo Costanzi (hobo) en Erwin Rommert Weerstra (piano), brengt werken van Saint-Saëns, Dowland, Grainger, Fauré, Schubert, Daelli, Chopin en Hummel ten gehore. Daarmee pakt Heerensociëteit Salahom Heeten de organisatie van klassieke concerten weer op.

De twee muzikanten spelen sinds 2015 samen, geven regelmatig concerten en hebben inmiddels een uitgebreid repertoire. Matteo Costanzi speelde in verschillende landen, waaronder China, Italië, Spanje, Nederland en Oostenrijk en werkte met beroemde dirigenten als Gianandrea Noseda, Michael Chance, John Axelrod en Wolfgang Schmidt. Erwin Rommert Weerstra heeft inmiddels verschillende internationale concoursen gewonnen. Momenteel werkt hij als pianist bij het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en bij het Nederlands Dans Theater.
Aanvang is om 20.15 uur; inloop vanaf 19.30 uur. De entree bedraagt 12,50 euro (jeugd tot 18 jaar 5 euro). Dat is inclusief een drankje. Na afloop van het concert is er een nazit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.