Kenniskaravaan voor bedrijven bij Boerhof in Heeten

RAALTE – De Raalter Uitdaging lanceert op dinsdag 30 november de Bedrijven Kenniskaravaan. Nadat de activiteit in maart 2020 geannuleerd moest worden, is nu een nieuwe datum voor de eerste editie geprikt. Locatie is Boerhof Projectinrichters in Heeten. Deze Bedrijven Kenniskaravaan borduurt verder op de bestaande kenniskaravanen; bijeenkomsten voor leden van verenigingen en stichtingen. De nieuwe avonden zijn specifiek bedoeld voor ondernemers en andere belangstellenden. Te gast is Maurice Beijk. Hij is een echte verbinder op het gebied van duurzaamheid, mens, innovatie, beleving en natuur. Hij neemt de aanwezige ondernemers mee in de wereld rondom maatschappelijk betrokken ondernemen. Tijdens deze eerste bijeenkomst worden er ook praktische voorbeelden gedeeld, zodat alle aanwezigen inzichten en ideeën krijgen, waarmee ze ook zelf aan de slag kunnen gaan. De avond start om 19.30 uur. Inloop vanaf 19.15 uur. Aanmelding via info@raalteruitdaging.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.