IVN-speurtocht in het bos in Wijhe

OLST/WIJHE – Op zaterdagmiddag 6 november houdt IVN De Grutto Wijhe-Olst een herfstspeurtocht in het bos in Wijhe voor kinderen van 6-10 jaar. Onder leiding van gids Michiel gaan ze op zoek naar paddenstoelen, buitengewone beestjes in de bodem en mooie herfstbladeren. Dat gebeurt aan de hand van een plattegrond, vlaggetjes in het bos en zoekkaarten met opdrachten. Wie vindt de meeste soorten paddenstoelen? Welke bodemdiertjes zijn actief in de herfst? Hoe zie je het verschil tussen een dennenboom en een spar? Wat betekenen de kastanjes, beukennootjes en eikels? En waarom verkleuren bladeren in de herfst? Ga mee en ontdek allerlei grappige en buitengewone feitjes over de herfst. Vergeet vooral niet om laarzen aan te doen. De speurtocht duurt van 14.00 tot 16.00 uur. Start- en eindpunt is de Lange Laan Onder de Gelder (bospad richting fietsbruggetje Hamelweg). De deelnamekosten bedragen 2,50 euro (inclusief drinken en een kleine snack). Aanmelding (uiterlijk 5 november) via
ans@ivn-wijhe-olst.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.