Ingeleverde kaarten voor Dauwpop nu te koop

NIJVERDAL – Na drie edities die niet door konden gaan, is het in 2022 hoog tijd voor de zesentwintigste editie van Dauwpop in Hellendoorn. Dauwpop is volgend jaar op Hemelvaartsdag donderdag 26 mei. Er is nog een handvol kaarten verkrijgbaar. Die zijn nu verkrijgbaar via staging2.dauwpop.nl.

De uitgestelde editie was eigenlijk al uitverkocht, maar door de verplaatsingen zijn er enkele kaarten terug gekomen. “Het gaat echt om enkele kaarten, we hebben gelukkig een trouw publiek dat ook gewoon weer zin heeft in Dauwpop, veel kaarten kwamen er niet terug. Maar dit biedt de mensen die achter het net hebben gevist alsnog een kans om erbij te zijn op 26 mei 2022”, zegt Rob Telgenkamp, directeur van het festival.
De line-up blijft voor een groot deel hetzelfde. “We hebben een groot gedeelte van de line up meegenomen omdat het publiek ons gesteund heeft en de kaarten heeft vastgehouden.”
Op het affiche staan onder andere Kensington, Chef’Special, Wolfmother, Froukje, Goldband, Maxi Jazz (from Faithless), S10, Paceshifters, Antoon, Mattiel, Confidence Man, Ashafar, Dopebwoy, The Partysquad en The Lounge Society. Binnenkort worden er veel meer namen bekend gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.