Herfstshoppen in Wijhe

WIJHE – De mode- en lifestyleondernemers in Wijhe presenteren op vrijdag 5 en zaterdag 6 november een weekendje ‘Herfstshoppen’. In de winkels zijn uitgebreide herfstcollecties met de leukste outfits te vinden. De opticien vertelt meer over de actuele brilmode; de kapper weet raad met een mooie najaarslook en ook qua lingerie is iedereen aan het juiste adres in Wijhe. De winkels serveren allemaal iets lekkers bij de koffie en bij aankoop krijgen klanten bovendien een attentie mee voor thuis. De deelnemende winkels zijn: Stevens Optiek, Kuzzz, Mico Bodywear, LEF Underwear, Elferink Mode en Bij Schulten.

Foto: Jan Amse

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.