Home / Algemeen / Herbouw d’Olde Wettering officieel van start

Herbouw d’Olde Wettering officieel van start

LIERDERHOLTHUIS – De herbouw van Café d’Olde Wettering in Lierderholthuis is afgelopen vrijdag officieel van start gegaan. Kinderen van de basisschool begroeven een tijdscapsule, gevuld met tekeningen, onder de fundering. De werkzaamheden waren overigens enkele dagen eerder al gestart. Het cafégedeelte van de MFA in Lierderholthuis brandde in 2020 af. Het dorp ging vervolgens hard aan de slag om het pand weer op te bouwen als dorpskamer. Foto: Annet van Raalten

Lees ook

Praktijk Oase-Salland van start in Wijhe

WIJHE – Per 1 februari opent Praktijk Oase-Salland de deuren in Wijhe. De praktijk richt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.