Heino Vocaal met Festival of Lessons and Carols

HEINO – Heino Vocaal brengt in de aanloop naar Kerstmis twee maal het ‘Festival of Lessons and Carols’ ten gehore. Daarvoor is een speciaal kinderkoor samengesteld dat ook liederen zal zingen. De eerste uitvoering is zondagmiddag 28 november in de Nicolaaskerk in Heino. Aanvang is om 15.30 uur, de kerk is geopend vanaf 15.00 uur. Zondagmorgen 12 december volgt een uitvoering tijdens een dienst in de Nicolaaskerk in Wijhe. Predikant is Martje Veenststra. Aanvang is om 10.00 uur; de kerk is geopend vanaf 9.30 uur. Het Festival of Lessons and Carols is ook te volgen en terug te kijken via staging2.kerkdienstgemist.nl. De entree is gratis. Een vrije gift is welkom: NL 78 RABO 0327159669 ten name van Zangvereniging Looft den Heer. Beide uitvoeringen zijn in verband met de onzekere situatie met betrekking tot de coronamaatregelen onder voorbehoud.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.