Hardloopweekend Haarle ondanks aanpassingen geslaagd

HAARLE – De organisatie van het Hardloopweekend in Haarle is dik tevreden. Allerlei last-minute aanpassingen in verband met de aangescherpte coronamaatregelen konden het loopplezier niet vergallen.

“We kijken terug op een zeer geslaagd evenement en we zijn blij met de vele complimenten van de lopers en de vrijwilligers. Er heerste een gevoel van blijdschap en opluchting bij velen, omdat er gelukkig toch ‘gewoon’ weer gelopen kon worden.”
Zaterdag deden 165 lopers mee aan de Haarlerbergtrail. Hen wachtte een zwaar parcours van 22 of 30 km. De Haarlerbergloop van zondag (foto) met de afstanden 1, 2, 5 en 10 km maakte onderdeel uit van het Sallands Cross Circuit. Met 479 lopers was de deelname wel minder groot dan in voorgaande jaren. “Hoewel corona daar een grote rol in zal hebben gespeeld, lijkt het animo voor de ‘kortere’ wedstrijdlopen de laatste jaren sowieso wat af te nemen en deels te verschuiven naar de duurlopen. De hausse van de jaren 2013-2016, toen rond de duizend wedstrijdlopers in Haarle verschenen, lijkt een beetje over te zijn”, zo laat de organisatie weten. Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.