Griezelige koopzondag in centrum Raalte

RAALTE – De koopzondag in het centrum van Raalte had een Halloweenthema gekregen. De kinderen konden op jacht gaan naar griezelige figuren die door het centrum liepen; er was een speciaal plein met diverse activiteiten voor de jeugd (waaronder een goochelaar en clown Knapie, foto), een heks deelde popcorn uit en kinderen mochten knutselen. Het was heel druk in het Raalter centrum. Voor de spokenjacht waren 150 deelnameformulieren uitgeprint, maar rond half drie waren die allemaal al vergeven. Dus werden er nieuwe geregeld. De prijzen worden later uitgereikt. Ook de winkeliers hadden niks te klagen over de belangstelling. Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.