Gratis taxatiedag in Raalte

RAALTE – Taxateur Bart Schaftenaar houdt op zaterdag 6 november een taxatiedag bij hem in de achtertuin in Raalte. Dit in het kader van de Nationale Dag van Waarde van de branchevereniging van taxateurs Federatie TMV én om te vieren dat hij al ruim elf jaar in het vak zit.

Want een viering van zijn 10-jarig jubileum als Register Taxateur kon vorig jaar in verband met de toen geldende coronamaatregelen niet doorgaan. Tussen 13.00 en 16.00 uur is iedereen daarom welkom aan de Hartkampweg 123 in Raalte om gratis kunst en antiek te laten taxeren. Schaftenaar is met name gespecialiseerd in kunst en antiek uit de zestiende tot en met de twintigste eeuw. Per persoon geldt een maximum van twee voorwerpen.
Natuurlijk kwamen er in de afgelopen elf jaar bijzondere vondsten langs. “Zo vond ik op een stoffige zolder een schilderij dat bijna 10.000 euro opbracht op een veiling, kon ik nog net een zeldzame Leerdamvaas redden van de glasbak en bleek een familieruzie onnodig: het ‘waardevolle’ schilderij waar men om streed, bleek slechts een kalenderplaat…”

Voor meer informatie zie staging2.bartschaftenaar.nl, mail naar info@bartschaftenaar.nl of bel tel. 0572-354436 of mob. 06-22221580.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.