GGD IJsselland opent extra testlocatie in Zwolle

ZWOLLE – GGD IJsselland heeft een extra testlocatie geopend in Zwolle. Sinds vandaag, woensdag 17 november, kan iedereen zich aan de Ceintuurbaan 15 laten testen (op afspraak).

De vraag naar coronatesten neemt explosief toe in regio IJsselland, vooral binnen de zorg en onderwijs. Daarom schaalt de GGD verder op om aan de sterk gestegen testvraag te kunnen voldoen. “We bewegen voortdurend met de vraag mee. We zien met de oplopende besmettingen een hoge testbereidheid”, aldus Bart Goldsteen, projectleider Testen GGD IJsselland. “Het streven is om iedereen binnen 24 uur te testen.”
Vorige week werd er besloten om het ‘testen zonder afspraak’ tijdelijk stop te zetten, zodat de testcapaciteit per dag optimaal benut kan worden. “Maar daarmee zijn we er nog niet,” vervolgt Goldsteen. “We zetten ook in op ruimere openingstijden van de huidige testlocaties en uitbreiding van de teststraten in Zwolle. Bij de huidige testlocatie aan de Paxtonstraat is daar geen ruimte voor. Vandaar dat we ook gaan testen aan de Ceintuurbaan 15 in Zwolle.”
Zie verder staging2.ggdijsselland.nl/home/coronavirus/locaties-corona/. Een afspraak maken kan via tel. 0800 – 1202 of online via https://coronatest.nl/.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.