Gezocht: jongedame die te hulp schoot na fietsongeval bij Jumbo in Raalte Noord

RAALTE – Jan en Anneke uit Raalte zijn op zoek naar een jongedame uit Raalte die vorige week woensdag eerste hulp heeft geboden nadat Jan bij de Jumbo in Raalte Noord met zijn fiets tot val was gekomen. Jan kreeg meteen hulp van twee getuigen: een jongeman die achter hem fietste en een automobiliste die keerde en ook te hulp schoot. Het duurde volgens Anneke drie kwartier voordat de ambulance kwam en de twee bleven er de hele tijd bij. De identiteit van de jongeman is bekend, maar Jan en Anneke willen ook graag in contact komen met de automobiliste. Om haar te bedanken en haar te informeren over de afloop. Overigens is Jan inmiddels weer thuis en moet hij revalideren. Naar verluidt woont de automobiliste aan de Reiger. Haar wordt gevraagd om te mailen naar janenanneke1@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.