Geslaagd concert COOL24: ‘Van alleen maar repeteren, word je ook niet vrolijk’

RAALTE – Het concert dat COOL24 afgelopen zaterdag gaf in Zaal Zwakenberg in Raalte, bracht zo’n 150 bezoekers op de been. Raymond Schrijver, voorzitter van COOL24, is dan ook dik tevreden. “De sfeer was enorm goed, er werd veel gedanst en dat is precies wat we graag willen. Voor ons én Zwakenberg was het een geslaagde avond.” Met het concert vierde het gezelschap uit Raalte en omstreken ook het 15-jarig bestaan. Maar het was ook bedoeld om gewoon weer eens op het podium te staan. “We repeteren af en toe bij Zwakenberg. Zo is het idee ontstaan. We hebben dit gezamenlijk georganiseerd. Het doel was om een keer weer op te treden in de eigen regio; het publiek laten horen wat we in huis hebben. Dat is belangrijk voor een band. Van alleen maar repeteren, word je als muzikant ook niet vrolijk. Als het zo door gaat met het coronavirus, dan kan het best zijn dat we dit volgend jaar ergens in april of mei opnieuw gaan doen.” Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.