Gerria Toeter beoogd lijsttrekker CDA Raalte

RAALTE – Het bestuur van het CDA Raalte heeft Gerria Toeter-Aalderink voorgedragen als lijsttrekker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Jacques van Loevezijn staat op nummer twee op de lijst. Beiden zijn nu al wethouder namens het CDA.

Interim-voorzitter Arno Kleine Staarman over de keuze: “Gerria zet zich met hart en ziel in voor een gemeenschap waarin iedereen ertoe doet en mee kan doen. Kenmerken die bij het CDA Raalte passen, maar ook hard nodig zijn. Haar expertise, energie en enthousiasme werken aanstekelijk. Als bestuur dragen wij haar vol vertrouwen voor. Samen met Jacques als nummer 2 hebben we nu een ijzersterk wethoudersduo.” Op 15 december besluiten de leden van het CDA Raalte over de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.