Home / Algemeen / Geen gala-avond, maar galamiddag van Weteringzotten

Geen gala-avond, maar galamiddag van Weteringzotten

BOSKAMP – Carnavalsvereniging De Weteringzotten uit de Boskamp houdt goede moed. De eerder aangekondigde gala-avond van zaterdag 13 november moest in verband met de coronamaatregelen worden afgelast, maar de carnavalisten hebben een nieuwe datum geprikt. IJs en weder dienende vindt het gala nu plaats op zondagmiddag 12 december. Aanvang is om 13.00 uur. Locatie is Eetcafé Boskamp. “De bestuurs-app stond 12 november roodgloeiend en nieuwe plannen werden direct gemaakt”, zo laat de carnavalsvereniging weten. “We verplaatsen de gala-avond naar een nieuwe datum. Alle direct betrokkenen zijn ingelicht en gepolst voor de nieuwe datum. De locatie kan, de DJ kan, de oud-prins is erbij en ook de nieuwe prins of prinses wil gerust nog iets langer in spanning blijven tot die datum in december.”

Lees ook

Praktijk Oase-Salland van start in Wijhe

WIJHE – Per 1 februari opent Praktijk Oase-Salland de deuren in Wijhe. De praktijk richt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.