Home / Cultuur / Expositie van ’t Sal in Infocentrum IJssel

Expositie van ’t Sal in Infocentrum IJssel

DEN NUL – Leden van kunstcollectief ’t Sal in Olst-Wijhe exposeren van 15 november tot 9 januari op de vide van het Infocentrum IJssel in Den Nul. Deze gevarieerde groepstentoonstelling is dagelijks gratis toegankelijk van 10.00 tot 17.00 uur. De collectie kunst die wordt getoond, bestaat uit beelden, glaskunst, schilderijen, fotografie en tekeningen. De exposanten zijn Christien de Jong, Petra Hoff, Henny Schaapman, Wil Bijker, Jean Nieuwenhuis, Harry Ravers, Wilto Kampinga, Henny Beckers en Anneke Mensink.

Lees ook

25.000 euro voor drie kerken voor uitwerking plannen toekomst

ZWOLLE – De lokale initiatieven achter de H. Marcellinus kerk in Broekland, de H. Plechelmuskerk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.