Home / Algemeen / Eerste Boerderij BezoekBox uitgereikt

Eerste Boerderij BezoekBox uitgereikt

RAALTE/OLST – Op woensdag 10 november is, in aanwezigheid van kinderen van basisschool OBS De Vogelaar uit Raalte, de eerste Boerderij BezoekBox uitgereikt aan de familie Logtenberg in Olst. Op hun varkensbedrijf ontvangen zij regelmatig kinderen voor rondleidingen en educatie. De Boerderij BezoekBox is een initiatief van De Heus Voeders en geeft de boer ondersteuning om ieder boerderijbezoek van kinderen tot een succes te maken.

“Wij ontvangen graag grote en kleine gasten op ons bedrijf, om te laten zien hoe wij zorgen voor de varkens”, zo laat Annemarie Logtenberg weten. “Een beetje extra hulp daarbij is welkom, daarom zijn wij blij met de Boerderij BezoekBox. Het leuke is dat deze past bij de belevingswereld van kinderen.” De doos bevat zowel informatiemateriaal als educatieve werkbladen en wat lekkers te eten en te drinken. Alles om een leerzame en leuke dag te beleven op de boerderij. De Boerderij BezoekBox is vormgegeven in de stijl van De Heus Kidzzz (www.deheuskidzz.nl), waarbij de karakters Anna en Daan kinderen meenemen in allerlei thema’s die spelen op de boerderij. “Wij kunnen veel over ons bedrijf vertellen, maar de extra materialen van De Heus en het lekkers maken een bezoek van een schoolklas natuurlijk helemaal af.”
Veehouders die een relatie hebben met De Heus Voeders of deelnemer zijn van Boert Bewust kunnen de Boerderij BezoekBox gratis aanvragen via www.deheuskidzz.nl.

Foto: Norbert Waalboer; Copyright: De Heus Voeders

Lees ook

Geen gala-avond, maar galamiddag van Weteringzotten

BOSKAMP – Carnavalsvereniging De Weteringzotten uit de Boskamp houdt goede moed. De eerder aangekondigde gala-avond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.