Directeur Roswyde Burgman verlaat Hoftheater

RAALTE – Directeur Roswyde Burgman verlaat per 1 maart 2022 het Hoftheater in Raalte. Ze gaat aan de slag als directeur-bestuurder van Concordia in Enschede, een multidisciplinaire kunstenorganisatie met veel aandacht voor innovatie en talentontwikkeling.

Burgman neemt met gemengde gevoelens afscheid van het Hoftheater en Raalte. “Ik heb onverminderd plezier in mijn opdracht om deze gemeenschap te voorzien van leuke en spannende culturele activiteiten. Het geeft immense voldoening om samen met het team, de vrijwilligers, onze sponsors en de gemeente, kortom de hele gemeenschap, te werken aan ons doel: Salland doordrenken met cultuur. Maar de uitdaging lonkt en die heb ik niet kunnen weerstaan.” Roswyde is sinds 2016 directeur van het theater in Raalte. De Raad van Toezicht van het Hoftheater start een procedure om te zoeken naar een opvolger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.