Home / Sallandcentraal / Dik zeshonderd deelnemers aan Hellendoornse Bossentocht

Dik zeshonderd deelnemers aan Hellendoornse Bossentocht

LUTTENBERG – Dik zeshonderd mountainbikers hebben afgelopen zondag meegedaan aan de KokkieBikes Hellendoornse Bossentocht van Cycling Lemelerveld. Het was er eentje uit het boekje, zo laat Edwin Bosklopper weten namens de organisatie. “Het is allemaal goed verlopen. Geen één keer hoefde de EHBO uit te rukken; geen één keer onze technische auto. Geen ongevallen, niks.” Het evenement kreeg bovendien flink hulp van de weergoden. “De dag ervoor was het niet zo best, maar zondag hadden we de hele ochtend zon. En dat merkten we dus ook aan het aantal deelnemers. Zaterdagochtend hadden een dikke tweehonderd mountainbikers zich ingeschreven, zaterdagavond bijna vijfhonderd. En we kregen naderhand ook veel complimenten over de gevarieerde routes!”
Fotografe Annet van Raalten schoot dit plaatje in het bos bij Hellendoorn.

Lees ook

25.000 euro voor drie kerken voor uitwerking plannen toekomst

ZWOLLE – De lokale initiatieven achter de H. Marcellinus kerk in Broekland, de H. Plechelmuskerk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.