Denk mee over de nieuwe tuin van ZGR Stevenskamp

RAALTE/HEETEN – De werkgroep die zich bezighoudt met het buitenterrein van ZGR Stevenskamp in Heeten is op zoek naar Heetenaren met ideeën. Er is al een basisontwerp voor de nieuwe tuin, met glooiende grasvelden, bloemperken en een labyrint met bijzondere planten. De tuin biedt echter ruimte voor extra’s. Inbreng is welkom.

Momenteel wordt hard gewerkt aan het nieuwe Stevenskamp. Zowel het gebouw als de grote parktuin wordt het komende jaar volledig vernieuwd. “Nu al is de tuin een fijne plek voor iedereen uit het dorp. Wandelen, jeu-de-boules, even naar de dieren, het kan allemaal”, zo laat de werkgroep weten. Die geeft al wat voorzetjes voor denkrichtingen. “Wat zie je voor je? Een mooie plek voor de oude klokkentoren, een waterplaats, een plek waar kinderen kunnen moestuinieren? Wanneer en waarom kom jij graag in de tuin?”
Daarnaast zijn ook mensen nodig die met de werkgroep mee willen beslissen over de ideeën (“Niet alles kan gerealiseerd worden, dus moeten er keuzes worden gemaakt”) en vrijwilligers die willen meehelpen bij de realisatie van de plannen of het onderhoud van het terrein.
Inbreng (graag voor 10 december) is welkom via wesselinkj@home.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.