Decemberactie van Gastvrij Wijhe weer van start

WIJHE – De stempelkaarten worden uitgedeeld; de inleverbussen staan klaar. De decemberactie van ondernemersvereniging Gastvrij Wijhe is weer van start gegaan. Klanten kunnen tot en met vrijdag 24 december weer stempels sparen en mooie prijzen winnen bij de aangesloten winkeliers.

Bij besteding van 5 euro ontvangen klanten een stempel bij de deelnemende ondernemers. Bij tien stempels is de stempelkaart vol. De volle stempelkaarten kunnen in de bussen van Gastvrij Wijhe worden gedeponeerd. Deze staan bij de Boni, Albert Heijn en Mico Bodywear. Alle deelnemende ondernemers zijn te herkennen aan de poster ‘Hier stroomt de liefde, koop lokaal’. De spaarders kunnen hun volle stempelkaart tot en met 24 december inleveren.De eerste prijs is twaalf keer een boeket bloemen van de Bloemerije Wijhe. De winnaars van de tweede tot en met de vijfde prijs ontvangen een boodschappenpakket. Daarna volgen diverse andere prijzen ter waarde van 50 euro. Alle prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht; de lijst met winnaars wordt ook opgehangen bij Mico Bodywear.Twee extra trekkingen zijn er op zaterdag 4 en 18 december. Wie daaraan wil meedoen, kan de stempelkaart deze dagen i van 10.00 tot 17.00 uur inleveren in de speciale gouden bus ter hoogte van de Nicolaaskerk (halverwege de Langstraat). Uit de inzendingen hiervan worden tien winnaars getrokken. Ook zij krijgen persoonlijk bericht. Zij doen vervolgens ook weer gewoon mee voor de hoofdprijzen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.