Concert van G-Groot in kerk in Heeten

HEETEN – Dubbelkwartet G Groot verzorgt op zondagmiddag 21 november een concert in de kerk in Heeten. Twee jaar geleden trad het gezelschap daar ook al op; volgens de organisatie was dat toen een groot succes.

November is de maand van het gedenken. Daarom wordt onder andere het Stabat Mater van Joseph Rheinberger ten gehore gebracht. Ook het Hallelujah van Händel ontbreekt niet. Daarnaast staat ook een aantal andere licht klassieke zangstukken op het programma. G-Groot bestaat uit acht zangers en zangeressen uit Vroomshoop en Heeten en staat onder leiding van Caspar Rodijk. Het gezelschap treedt vooral op in Salland en Twente. Hun repertoire is veelzijdig, met een voorkeur voor klassiek, maar tevens met uitstapjes naar de hedendaagse ballads. De entree is gratis. Wel bestaat er na afloop de mogelijkheid voor een vrije gift. Aanvang is om 15.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.