Home / Algemeen / Cheque van organisatie bingo voor carnavalsgroepen uit Heino

Cheque van organisatie bingo voor carnavalsgroepen uit Heino

HEINO – Zes carnavals- en wagenbouwgroepen uit Heino en omgeving hebben afgelopen vrijdag een cheque in ontvangst genomen in het Dorpshuus in Heino. In totaal werd er 1.200 euro verdeeld. Het gaat om de opbrengst van de verlotingen tijdens de bingoavonden in het Dorpshuus. Prins Martijn 1 van de Sökkestoppers reikte de cheques uit.

Op donderdag 18 november vindt er weer een bingoavond plaats in het Dorpshuus. Deelname kost 10 euro. Hiervoor spelen de deelnemers negen rondes mee en krijgen ze een kop koffie of thee. Deelname aan de superronde (met extra grote geldprijzen) kost 2,50 euro extra. Ook de verloting staat weer op het programma. Aanvang is om 20.00 uur, de zaal is geopend vanaf 19.15 uur. Reserveren is handig in verband met de coronaregels; dat kan via info@dorpshuusheino.nl.

Lees ook

Woonwagenfamilies protesteren bij gemeentehuis Raalte

RAALTE – Enkele gezinnen uit Heino die wachten op een plekje op een woonwagenkamp in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.