Badmintonclinic voor mensen met een beperking

RAALTE – Aangepast Badminton Raalte is een nieuwe vereniging die badminton aanbiedt aan mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking. Om iedereen kennis te laten maken met de vereniging en de badmintonsport houdt AB Raalte op zaterdag 27 november een clinic. De start is om 10.00 uur in spelzaal 2 van sportbedrijf Raalte (Tijenraan) en de dag wordt geopend door wethouder Toeter. Er kan tot 13.00 uur worden gespeeld en rackets en shuttles zijn ruim voorhanden. Verder staan er demonstraties van een aantal topspelers van het Nederlands team en spelers van Kwiek Badminton Raalte op het programma. Vooraf aanmelden is niet nodig, een QR-code is wel verplicht.

Foto: Gerard Vrakking

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.