Avondje improvisatiecabaret in Podium Heino

HEINO – Cabaretgroep Beperkt Houdbaar brengt op vrijdag 5 november de voorstelling ‘Canvas’ op de planken in Podium Heino. Cabaretiers Stefan Hendrikx en Andries Tunru improviseren met hulp van multi-instrumentalist Joep Hullegie een complete comedyfilm aan de hand van input uit het publiek.

Elke avond beginnen Andries Tunru (finalist van De Slimste Mens en winnaar van onder andere de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten en stand-up comedian bij het Comedyhuis in Utrecht) en Stefan Hendrikx (onder andere bekend van jeugdtheaterstukken en televisieprogramma’s als Alpacas en Hufterproef) met absoluut niks: een blanco canvas. Hierop ontvouwen zij een compleet universum, geïnspireerd door verhalen vanuit de zaal. Met de spannendste personages, de scherpste grappen én muzikale omlijsting.
Andries en Stefan kennen elkaar van de Koningstheateracademie in Den Bosch. Al snel merkten zij dat ze een enorme klik hadden en zo werd Beperkt Houdbaar geboren. Andries is goed in de snelle spitsvondigheden en de fysieke scenes. Stefan is altijd op zoek naar hoe hij een personage goed weer kan geven. Het ene moment spelen ze een achtervolgingsscene, het volgende moment zingen ze een rijmend liefdesduet. Ze hebben heel veel aan muzikant Joep, die met zijn keyboard en laptop de ruggengraat vormt van elke scene. Hij kan alles en snapt precies wat een scene nodig heeft.
De voorstelling begint om 20.30 uur en kaarten kosten 15 euro. Deze zijn online verkrijgbaar via staging2.theaterpodiumheino.nl.

Foto: Super Formosa Photography en Simon Boer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.