Avond ’t Nut in teken van forensische ggz

OLST – ’t Nut presenteert op vrijdag 19 november een avond in het Holstohus in Olst het teken van de forensische ggz. Dit is een vorm van geestelijke gezondheidszorg die zich richt op mensen die (dreigend) grensoverschrijdend gedrag vertonen, mede als gevolg van psychiatrische of psychische problematiek. Te gast zijn Tinie Hendriks, directeur bedrijfsvoering bij Transfore en beleidsadviseur Dirk Dijkslag. Transfore biedt forensische ggz in Oost-Nederland en is onderdeel van de Dimence Groep. De twee nemen de bezoekers mee in hun wereld. Iemand kan vrijwillig meewerken aan een behandeling, maar deze kan ook als voorwaarde worden gesteld of verplicht worden opgelegd in een vonnis. Naast een algemene inleiding op het thema gaan Tinie en Dirk samen met een ervaringsdeskundige en een patiënt met de aanwezigen in gesprek. Aanmelding via staging2.nutolstdeventer.nl. De entree bedraagt 7 euro (leden 5 euro). De bedragen zijn inclusief koffie/thee voorafgaand aan de lezing. Aanvang is om 20.00 uur; inloop vanaf 19.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.