Activiteitenavond voor vrijwilligers in Hoftheater

RAALTE – Vrijwilligerspunt Raalte houdt op dinsdag 7 december de jaarlijkse DankZij Vrijwilligersavond in het Hoftheater. Een avond om alle vrijwilligers in de gemeente Raalte in het zonnetje te zetten en te bedanken voor hun inzet. Het programma bestaat uit een gevarieerd aanbod aan workshops en activiteiten. Dat is te vinden op staging2.vrijwilligerspuntraalte.nl/agenda/dankzij-vrijwilligersavond. Daar kunnen geïnteresseerde vrijwilligers zich (tot 30 november) ook aanmelden voor de avond. “De coronamaatregelen worden in acht genomen. Dit kan betekenen dat het programma nog wijzigt, maar meld je vooral aan”, zo laat het Vrijwilligerspunt Raalte weten. Het programma duurt van 19.00 tot 21.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.