Home / Algemeen / 55-plusdiner in BijNegen

55-plusdiner in BijNegen

HEINO – De KBO, de PCOB en Stichting Ouderenwerk Heino bieden op woensdag 17 november weer een 55-plusdiner aan in restaurant BijNegen. Alle ouderen uit Heino en directe omgeving zijn welkom. De organisatie benadrukt dat de coronaregels in acht worden genomen. Een coronatoegangsbewijs is dus verplicht. Er wordt een twee-gangen diner geserveerd, bestaande uit een voor- en een hoofdgerecht, waarbij de gasten kunnen kiezen uit vis of vlees. Aanschuiven kost 13,50 euro (exclusief drankjes). Een nagerecht is optioneel (tegen meerkosten). Aanmelden kan tot en met vrijdag 12 november 20.00 uur bij: Dinie v.d. Vegt, tel. 391373, Doortje Offenberg, tel. 393845 (coördinator) en Ineke Mulder, tel. 393083. Aanvang is om 17.00 uur.

Lees ook

Geen gala-avond, maar galamiddag van Weteringzotten

BOSKAMP – Carnavalsvereniging De Weteringzotten uit de Boskamp houdt goede moed. De eerder aangekondigde gala-avond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.