55-plusdiner in BijNegen

HEINO – De KBO, de PCOB en Stichting Ouderenwerk Heino bieden op woensdag 17 november weer een 55-plusdiner aan in restaurant BijNegen. Alle ouderen uit Heino en directe omgeving zijn welkom. De organisatie benadrukt dat de coronaregels in acht worden genomen. Een coronatoegangsbewijs is dus verplicht. Er wordt een twee-gangen diner geserveerd, bestaande uit een voor- en een hoofdgerecht, waarbij de gasten kunnen kiezen uit vis of vlees. Aanschuiven kost 13,50 euro (exclusief drankjes). Een nagerecht is optioneel (tegen meerkosten). Aanmelden kan tot en met vrijdag 12 november 20.00 uur bij: Dinie v.d. Vegt, tel. 391373, Doortje Offenberg, tel. 393845 (coördinator) en Ineke Mulder, tel. 393083. Aanvang is om 17.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.