190.000 euro van Rabobank Salland voor verenigingsleven

REGIO – De afgelopen weken hebben 7873 leden van Rabobank Salland via Rabo ClubSupport gestemd op hun favoriete clubs en verenigingen. Maar liefst 407 clubs en verenigingen uit deze regio kunnen rekenen op een ondersteuning. Er is maar liefst 190.000 euro verdeeld.

Na het tellen van alle stemmen bleek Stichting De Cirkel Raalte als ‘grote winnaar’ uit de bus te komen. Zij ontvangen 4.758,89 euro vanuit Rabo ClubSupport voor het realiseren van de verbetering van de faciliteiten voor gasten in de laatste fase van hun leven. Maar er waren veel meer ‘winnaars’. Zo ontving Stichting de Ulebelt uit Deventer een bijdrage voor het realiseren van een schermoverkapping voor een ontmoetingspunt en Stichting Kinderboerderij de Vijver uit Olst een bijdrage voor het onderhouden van de dieren. Het totale overzicht is te bekijken op staging2.rabo-clubsupport.nl.
“Het is fantastisch om te zien hoeveel leden gestemd hebben,” vertelt Marco Dirksen, coöperatief directeur Rabobank Salland. “Daaruit spreekt een enorme betrokkenheid. En terecht. Het verenigingsleven vervult een belangrijke sociale en maatschappelijke rol in onze regio.”

Rabo ClubSupport

Via Rabo ClubSupport konden clubs en verenigingen zich aanmelden voor ondersteuning op het gebied van kennis, netwerk en financiën. Dit jaar hebben meer dan 30.000 clubs in het land zich opgegeven; in de regio Salland 407. Leden van de Rabobank konden via Rabo Internetbankieren of de Rabo Bankieren App stemmen op hun favoriete club of vereniging.
Meer informatie op Rabobank.nl/clubsupport.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.