Home / Algemeen / Workshopmiddag van 4D in Elckerlyc

Workshopmiddag van 4D in Elckerlyc

LUTTENBERG – De 4D-makelaars presenteren op vrijdag 8 oktober een speciale workshopmiddag in Elckerlyc in Luttenberg. Het aanbod van dit ‘Durf te Doen festival’ bestaat uit workshops over onderwerpen als het maken van een flyer, het slim inzetten van sociale media en eerste hulp bij overheid. Ook wordt aan de hand van het zogenaamde campingmodel toegelicht hoe mensen betrokken kunnen worden bij initiatieven. De middag is bedoeld voor alle mensen die zich willen inzetten voor hun omgeving. Om kennis te delen en hen een stap verder te helpen bij hun initiatief. 4D is een project van het team Sociale Kwaliteit van de Provincie Overijssel en Stimuland. In elke regio werkt een zogenaamde 4D-makelaar. Zij of hij begeleidt inwoners die mooie plannen hebben voor hun omgeving, maar niet precies weten hoe ze dat moeten aanpakken en of er subsidie beschikbaar is. Aanmelding voor de middag via stimuland/4d.

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.