Workshopmiddag van 4D in Elckerlyc

LUTTENBERG – De 4D-makelaars presenteren op vrijdag 8 oktober een speciale workshopmiddag in Elckerlyc in Luttenberg. Het aanbod van dit ‘Durf te Doen festival’ bestaat uit workshops over onderwerpen als het maken van een flyer, het slim inzetten van sociale media en eerste hulp bij overheid. Ook wordt aan de hand van het zogenaamde campingmodel toegelicht hoe mensen betrokken kunnen worden bij initiatieven. De middag is bedoeld voor alle mensen die zich willen inzetten voor hun omgeving. Om kennis te delen en hen een stap verder te helpen bij hun initiatief. 4D is een project van het team Sociale Kwaliteit van de Provincie Overijssel en Stimuland. In elke regio werkt een zogenaamde 4D-makelaar. Zij of hij begeleidt inwoners die mooie plannen hebben voor hun omgeving, maar niet precies weten hoe ze dat moeten aanpakken en of er subsidie beschikbaar is. Aanmelding voor de middag via stimuland/4d.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.