Home / Algemeen / Wim en Liesbeth Gerards 60 jaar getrouwd

Wim en Liesbeth Gerards 60 jaar getrouwd

RAALTE – Wim (87) en Liesbeth Gerards-Versteege (82) vierden vorige week woensdag hun 60-jarig huwelijk. Locoburgemeester Wout Wagenmans ging even op de koffie.

De twee werden allebei geboren in Deventer, waar ze elkaar leerden kennen tijdens dansles. Na vijf jaar verkering trouwden ze. Ze betrokken een woning op de Worp. Het stel kreeg twee kinderen: Saskia en Ron. Nadat de kinderen het huis hadden verlaten, verhuisden ze naar de verbouwde boerderij van Liesbeths jongere broer op de Boerhaar. Daar konden ze genieten van hun pensioen en kwam hun kleindochter Katja vaak logeren. Liesbeth had er een heel mooie tuin en moestuin en Wim kon er naar hartenlust knutselen, pottenbakken en schilderen. Zo’n drie jaar geleden betrokken ze een aanleunwoning bij Swaenewoerd. Onlangs verhuisden ze naar Schuilenburg, waar ze ondersteund wonen in een mooi appartement.

Lees ook

Geen gala-avond, maar galamiddag van Weteringzotten

BOSKAMP – Carnavalsvereniging De Weteringzotten uit de Boskamp houdt goede moed. De eerder aangekondigde gala-avond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.