Weer muzikale carrousel in wijkcentra in Raalte

RAALTE – De drie wijkcentra van Raalte, DeBuut, de Noaber en Centraal Hart, bieden ook de komende weken weer een muzikale en culturele carrousel aan voor buurtbewoners. Op het programma staan optredens van het koor Eigen Wiese, fanfare St. Caecilia, de Pompedoers en de Roalter Jong’s en een ‘stroopwafelconcert’.

Bij de Noaber treedt op donderdag 14 oktober Eigen Wiese op (15.00-16.00 uur); op dinsdag 26 oktober fanfare St. Caecilia (19.00-20.00 uur) en op donderdag 18 november gezelligheidskoor de Pompedoers (15.00-16.00 uur).
Bij DeBuut is er op donderdag 14 oktober een optreden van De Pompedoers (15.00-16.00 uur) en op donderdag 18 november volgt een programma van de Roalter Jong’s (15.00-16.00 uur).
Bij Centraal Hart staat op donderdag 21 oktober het Stroopwafelconcert op het programma (15.00-16.00 uur), op donderdag 18 november gevolgd door Eigen Wiese (15.00-16.00 uur).
Sinds afgelopen juli geven de buurtcentra plaatselijke muzikanten en zangers maandelijks een podium om met hun optredens, ontmoetingen te creëren. De optredens zijn gratis toegankelijk. Via de mail kan men een entreekaartje bij het desbetreffende buurtcentrum aanvragen, dit is inclusief een consumptie. Mail daarvoor naar: a.boekhorstte@zgr.nl (de Noaber); i.elsman@zgr.nl (DeBuut) of h.hoeksma@carinova.nl (Centraal Hart).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.