Vrijwilligers H. Hartkerk in Lemelerveld gehuldigd

LEMELERVELD – De locatieraad van de H. Hartkerk in Lemelerveld heeft op zaterdag 9 oktober een aantal vrijwilligers in het zonnetje gezet. De huldiging was in verband met de coronamaatregelen al twee keer uitgesteld.

Het gaat om: Mies Boerkamp, Diny en Herman Boxebeld, Hans Gerritzen en Ben Mars (ieder 25 jaar actief in en rondom de kerk); Annie Kelder, Jaap Warnar en Jo Mulder (40 jaar actief) en André van der Vegte (als jongste van de jubilarissen al 50 jaar actief). De vrijwilligers waren zeer breed actief. Van bestuurswerk tot onderhoud, van misdienaar tot organisatie van de tienerclub. Dat werd gewaardeerd met een persoonlijke toespraak, een oorkonde en een bos bloemen voor ieder van hen.

Foto: Achterste rij van links naar rechts: Ben Mars, André van der Vegte, Hans Gerritzen en Jo Mulder; voorste rij van links naar rechts: Hermen en Diny Boxebeld, Annie Kelder, Jaap Warnar en Mies Boerkamp. Foto: Hans Heerink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.