Vragenlijst TipSalland over klimaatverandering

RAALTE – In verband met het coronavirus heeft ons TipSalland-forum langere tijd stilgelegen, maar we pakken de draad weer op. Met als het ware een nulmeting. Want wat is naast corona tegenwoordig een van de belangrijkste politieke onderwerpen? Klimaatverandering.

Daarom een vragenlijst over dit onderwerp. Met diverse vragen. Wat merkt de deelnemer van klimaatverandering; hoe staat hij/zij tegenover alle duurzame maatregelen? Iedereen kan meedoen. Via het burgerpanel TipSalland.nl kun jij je stem laten horen en invloed uitoefenen op je leefomgeving.
Weekblad voor Salland is enkele jaren geleden een samenwerking aangegaan met Toponderzoek uit Limburg. Toponderzoek is een geheel onafhankelijk bureau dat de burger vraagt zich uit te spreken over belangrijke en actuele thema’s die spelen in de eigen woonplaats. Na inschrijving krijgen de respondenten periodiek een digitale vragenlijst toegestuurd. Dit zijn telkens een aantal vragen over lokale en actuele thema’s. Per keer kun je zelf bepalen of je wel of niet meedoet. Bovendien krijg je de mogelijkheid om anoniem te reageren. Je kunt dus op een vrijblijvende en eenvoudige manier je mening laten horen. Daarnaast is het mogelijk om zelf onderwerpen en ideeën in te brengen. Ook meedoen? Schrijf je in op tipsalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.