Home / Algemeen / Viering ter ere jubileum van pastoor Cornelissen

Viering ter ere jubileum van pastoor Cornelissen

RAALTE – Het is deze maand 25 jaar geleden dat pastoor Ronald Cornelissen van de parochies H. Kruis en H. Lebuinus tot priester is gewijd. Op zaterdag 23 oktober viert hij dit jubileum met een speciale eucharistieviering in de H. Kruisverheffing in Raalte. De jubilaris gaat zelf voor samen met de leden van het pastoraal team. Het gemengd koor en het Pauluskoor verzorgen samen de zang. Alle parochianen en andere belangstellenden zijn welkom. Aanvang is om 17.00 uur. Aansluitend is er gelegenheid om te pastoor te feliciteren en is er een hapje en een drankje in de pastorie. Ruim een week later, op zondag 31 oktober, wordt het jubileum om 10.30 uur gevierd in de Broederenkerk in Deventer. Dan zingt de Cantorij. Ook dan wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje en bestaat er gelegenheid om de pastoor te feliciteren.

Lees ook

Geen gala-avond, maar galamiddag van Weteringzotten

BOSKAMP – Carnavalsvereniging De Weteringzotten uit de Boskamp houdt goede moed. De eerder aangekondigde gala-avond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.