Vierde editie van Salland Cup bij SC Overwetering

OLST – SC Overwetering houdt op dinsdag 19 oktober, in de herfstvakantie, de vierde editie van het Salland Cup toernooi. Dat vindt weer plaats op het sportpark in Olst en is een internationaal elitetoernooi voor spelers in de leeftijd onder 13 jaar.

Aan het toernooi doen tien teams mee, waarvan drie uit het buitenland. De Nederlandse teams komen allemaal uit op het hoogste niveau in hun leeftijdsklasse. Aansprekende deelnemers uit de directe omgeving zijn Go Ahead Eagles, Heracles/FC Twente, Vitesse, NEC en PEC Zwolle. Uit België komt Royal Antwerp FC en uit Duitsland Arminia Bielefeld. Daarnaast doet ook Rukh Lviv uit het verre Oekraine mee. Ook een team van SC Overwetering verschijnt in het veld. “Een prachtige kans voor onze jonge talenten om zich een keer profvoetballer te wanen. Tot slot is mede organisator Prestige Footbal Academie natuurlijk ook van de partij”, zo meldt SC Overwetering.
De buitenlandse deelnemers worden weer onder gebracht bij gastgezinnen. Al met al zijn ruim zestig vrijwilligers in de weer om het toernooi in goede banen te leiden.

staging2.sallandcup.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.