Trampoline bij Flierefluiter moet weg

RAALTE – De Flierefluiter in Raalte moet een trampoline weghalen. Als dat niet gebeurt, legt de gemeente Raalte een dwangsom op. Door de uitvoering/aanleg van de trampoline beschouwt de gemeente die als een bouwwerk, waarvoor een omgevingsvergunning noodzakelijk is. Die is er echter niet. De trampoline staat buiten het bouwvak. Volgens het college is legalisatie niet mogelijk omdat het bouwwerk simpelweg niet past binnen de voorschriften van het huidige bestemmingsplan. Naar aanleiding van een eerder besluit werd een zienswijze ingebracht (die met name betrekking had op het vermeende vergunningsvrije karakter van de trampoline), maar die wordt niet overgenomen door het college.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.