Home / Algemeen / Trampoline bij Flierefluiter moet weg

Trampoline bij Flierefluiter moet weg

RAALTE – De Flierefluiter in Raalte moet een trampoline weghalen. Als dat niet gebeurt, legt de gemeente Raalte een dwangsom op. Door de uitvoering/aanleg van de trampoline beschouwt de gemeente die als een bouwwerk, waarvoor een omgevingsvergunning noodzakelijk is. Die is er echter niet. De trampoline staat buiten het bouwvak. Volgens het college is legalisatie niet mogelijk omdat het bouwwerk simpelweg niet past binnen de voorschriften van het huidige bestemmingsplan. Naar aanleiding van een eerder besluit werd een zienswijze ingebracht (die met name betrekking had op het vermeende vergunningsvrije karakter van de trampoline), maar die wordt niet overgenomen door het college.

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.