The Jimi Hendrix Re-Experience en eerbetoon aan Hazes in Hoftheater

RAALTE – Muziek en muziek, maar meer verschillend kan het dit weekend bijna niet in het Hoftheater! Het eerbetoon aan Jimi Hendrix op vrijdag 8 oktober; de legendarische gitaarvirtuoos tegenover de gezellige meezing avond met nummers van zowel André als Dre Hazes op zaterdag 9 oktober. Het rauwe gitaarspel van Hendrix tegenover de smartlappen van de volkszanger.

Op vrijdag 8 oktober treden Erwin van Ligten & Band op met ‘The Jimi Hendrix Re-Experience’. Erwin van Ligten vertolkt de nummers van Hendrix zoals alleen hij dat kan; met zijn eigen sound en toch onmiskenbaar Hendrix. De show zit boordevol tijdloze klassiekers: ‘Purple Haze’, ‘Hey Joe’, ‘Little Wing’, ‘All Along The Watchtower’; ze komen allemaal voorbij. De muziek wordt aangevuld met boeiende achtergrondverhalen. Speciale gast is gitarist Eric Vaarzon Morel. Aanvang is om 20.15 uur.
Op zaterdag 9 oktober brengen Jason Bouman & Band hun show ‘Bloed, Zweet & Tranen’. Tijdens dit theaterconcert vertolkt Jason het repertoire van twee generaties Hazes: André en zijn zoon Dré, die met hun hits al zolang gezelligheid en verbroedering brengen. En als de zevenkoppige band ‘De Vlieger’ of ‘Zij Gelooft In Mij’ inzet, gaat het dak eraf! Aanvang is om 20.15 uur.
Kaarten bestellen kan via de website staging2.hofheater.nl of op werkdagen tussen 10.00 en 13.00 uur via tel. 0572 361 361. Langskomen bij de theaterkassa kan enkel op afspraak. Mail hiervoor naar info@hoftheater.nl of bel naar bovenstaand telefoonnummer.

staging2.hoftheater.nl

Afbeelding: Z. Tulkens

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.