Home / Algemeen / Subsidie voor projecten op Sallandse Heuvelrug beschikbaar

Subsidie voor projecten op Sallandse Heuvelrug beschikbaar

REGIO – Stichting Sámen voor het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug financiert projecten die gaan over natuur, landschap en cultuurhistorie op de Sallandse Heuvelrug en directe omgeving. Op zoek naar financiering voor projecten, activiteiten of ideeën? Doe dan voor 1 december 2021 een aanvraag.

Toegekende projecten ontvangen een bijdrage van maximaal 50 procent van de kosten. Zo is eerder bijgedragen aan het Voorbijgangerserf in Haarle, aan het opknappen van de schaapskooi Twilhaar en binnenkort worden cultuurhistorische elementen op het landgoed Eelerberg opgeknapt.
Bij het beoordelen van een aanvraag bekijkt de stichting of het project de natuur, het landschap en/of de cultuurhistorie van de Sallandse Heuvelrug ten goede komt. Activiteiten die ook reguliere subsidies kunnen krijgen komen niet in aanmerking. Het bestuur krijgt advies bij de toekenning van Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, Landschap Overijssel en het kernteam van het Nationaal Park.
Iedereen kan een project, activiteit of idee indienen voor 1 december 2021. Ook eenmalige activiteiten komen in aanmerking. Voor toekenning van de subsidie hoeft de financiering van een project nog niet helemaal rond te zijn. Een aanvraag indienen kan via samensfn@outlook.com. Voor meer informatie over de voorwaarden en criteria neem contact op met Marieke Willemse via bovenstaand e-mailadres of tel. 06 – 14301863.

Lees ook

Geen gala-avond, maar galamiddag van Weteringzotten

BOSKAMP – Carnavalsvereniging De Weteringzotten uit de Boskamp houdt goede moed. De eerder aangekondigde gala-avond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.