Status Quotes naar Reimink Heeten

HEETEN – De Status Quo-tributeband Status Quotes verzorgt op zaterdag 23 oktober een concert in Zaal Restaurant Reimink in Heeten. John ‘Rhino’ Edwards (sinds 1986 bassist van Status Quo) omschreef Status Quotes al als de ‘Best Quo band I have heard’.

Reimink heeft hemel en aarde bewogen om deze groep op zaterdag 23 oktober naar Salland te halen. Als de passende aftrap van een nieuw seizoen live optredens. “Eigenlijk gaan we verder waar we anderhalf jaar geleden zijn gestopt”, vertelt Patrick Reimink. “We hebben dit optreden drie keer moeten verzetten, maar nu gaat het door. Heerlijk!”
De kaartverkoop is al lekker op gang gekomen. “Zelf word ik gedreven door een stukje jeugdsentiment om dit soort (tribute)bands naar Heeten te halen, maar gelukkig zijn er meer liefhebbers. Voorwaarde voor mij is wel dat het goed moet zijn. Meer dan goed. We gaan zelf meestal wel even een kijkje nemen voordat we een band vastleggen. Het mooie van Status Quotes is dat ze echt muziek spelen uit de beginperiode van Status Quo. Het ruigere werk en dus niet de commerciële muziek van later.”
Er van uitgaande dat we echt terug zijn bij normaal heeft Reimink Heeten ook al bands vastgelegd voor de maanden november en december. Heel bijzonder is de komst van Wild Romance op zaterdag 27 november. “Dit is de originele band van Herman Brood die zijn muziek nog steeds in ere houdt.” En op 18 december staat The Piano House geprogrammeerd. Wie ooit in de The Piano Bar is geweest, kent het principe van dit interactieve muziekconcept.
Het optreden van Status Quotes begint om 20.45 uur; de zaal is geopend vanaf 20.00 uur. Tickets kosten 17,50 euro.

staging2.reiminkheeten.nl

Foto: René Pot

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.