Home / Algemeen / Rommelmarkt in de Hoogeweg

Rommelmarkt in de Hoogeweg

RAALTE – Manege de Hoogeweg in Raalte presenteert op zondag 7 november weer een rommelmarkt. Het wordt de eerste na een gedwongen coronapauze van zo’n anderhalf jaar. Particulieren en standhouders kunnen er weer voor een schappelijke prijs van hun overtollige huisraad, gereedschap, fietsen en speelgoed afkomen. In de hal kunnen verkopers en bezoekers terecht voor een hapje of een drankje. De markt is geopend van 10.00 tot 16.00 uur. De entree voor bezoekers vanaf 12 jaar bedraagt 2 euro en parkeren is gratis. Vroege vogels mogen vanaf 9.00 uur naar binnen en dan betalen ze 5 euro entree. Standhouders kunnen zich nog opgeven via Rommelmarkt.hoogeweg@outlook.com of tel. 0572-354548. Om binnen te komen, dien je wel te beschikken over een geldige QR-code of testbewijs.

Lees ook

Bedtextiel en cadeaushop bij Bos Bedden

(Advertorial) NIEUWLEUSEN – Bij Bos Bedden in Nieuwleusen is de voorkant van de winkel helemaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.