Rick Evers: Vacature

Als aanvulling voor ons team ‘broodbenodigdheden’ zijn wij per direct op zoek naar een prettig plakkerig en soepel smeerbaar kuipje

Boter (m/v)

40 uur per week

Over de functie:

Het belangrijkste van je functie als kuipje boter is dat je aan het mes blijft plakken. Of het mes nu koud uit de keukenlade komt of nog een beetje lauwwarm uit de vaatwasser: blijven plakken is een must. Alleen op die manier kunnen wij op een fatsoenlijke manier een boterham smeren zonder dat we uit pure wanhoop jou als kuipje door de keuken willen smijten.

Over ons

Als kuipje boter kom je in een warm en gezellig gezin. Toch kent die gezelligheid zijn grenzen en jouw voorgangers weten daar alles van. Als jij namelijk steeds van het mes af valt, worden wij daar bloedchagrijnig van. Blijf je gewoon plakken, dan pluk je de voordelen van alle warmte en gezelligheid, minstens twee keer per dag.

Ons aanbod

Als kuipje boter kom je in een goed gevulde koelkast tussen andere broodvriendjes zoals kaas, smeerleverworst en diverse hammen. Daar kun je vele uren per dag uitrusten, maar als we je uit de koelkast plukken, moet je presteren (lees: blijven plakken aan het mes). Gelukkig kun je daarna al snel genieten van hartig beleg. Tijdens je weekenddiensten hebben we zelfs hagelslag en appelstroop voor je.

Interesse?

Heb jij de skills die we zoeken, dan kun jij onze nieuwe vaste tafelgast worden. Stuur een filmpje waarin we kunnen zien dat je onder alle omstandigheden aan het mes blijft plakken. Als we enthousiast zijn, nodigen we je uit voor een ontbijtje.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.