Repair Café in Dorpshuus

HEINO – Op zaterdag 30 oktober vindt er een Repair Café plaats in het Dorpshuus in Heino. Bezoekers zijn tussen 9.30 en 12.00 uur welkom om kapotte spulletjes te laten repareren. Daartoe zitten verschillende vrijwilligers, ieder met hun eigen kennis, klaar. Het moet wel gaan om kleine klusjes. Denk bijvoorbeeld aan het repareren van een defecte koffiezetter, lamp, stofzuiger, broodrooster, föhn of een cd-speler die niet meer open wil. Voor het gebruik van nieuwe materialen zoals snoeren, stekkers of zekeringen moet apart worden betaald. Voor de klusjes wordt vrijwillige bijdrage gevraagd. Daarnaast is het ook mogelijk om messen, scharen en alle soorten metaalboren te laten slijpen. Daarvoor geldt een vaste vergoeding. Het Repair Café is elke laatste zaterdag van de maand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.