Puzzelboekje van Marjet Schippers ter ere van Kinderboekenweek

WIJHE – Marjet Schippers, mede-eigenaar van De Wijhese Primera Boekwinkel, heeft in het kader van de Kinderboekenweek zelf een puzzelboekje gemaakt voor de basisschoooljeugd. In dat boekje poseert ze in het uniform/tenue van verschillende beroepen. Van boerin tot brandweervrouw, van politieagente tot noem het maar op.

‘Worden wat je wil’, is dit jaar het thema van de Kinderboekenweek. Er zijn dan ook verschillende kinderboeken over dat onderwerp verschenen. Aan de kinderen de taak om de juiste foto bij het juiste boek te zoeken. Tot 1 november kan de oplossing worden ingeleverd in de Wijhese Primera Boekwinkel en onder de goede inzenders worden meerdere prijzen verloot, met als hoofdprijs een boekenpakket voor de school van de winnende leerling. Het puzzelboekje wordt op de Wijhese basisscholen uitgedeeld, maar kan vanaf woensdag 6 oktober ook gratis worden afgehaald in de boekwinkel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.