Home / Algemeen / Profile Raalte is verhuisd en EV-gecertificeerd

Profile Raalte is verhuisd en EV-gecertificeerd

(Advertorial)

RAALTE – Op 25 september hebben Benno en Odilia Klein Koerkamp hun nieuwe Profile pand in Raalte geopend. Diverse relaties, vrienden, familie en bekenden bezochten de open dag om een kijkje te nemen. Het nieuwe pand, met de vertrouwde uitstraling, is gelegen aan de Zompstraat 34. Dankzij de zonnepanelen en een gasloze installatie, is het pand CO₂ neutraal en klaar voor de toekomst.

In Nederland rijden inmiddels meer dan 300.000 voertuigen met een hybride of elektrische aandrijflijn. Deze nieuwe ontwikkelingen vragen om goed opgeleide specialisten die veilig kunnen werken aan elektrische voertuigen. Om de vestigingen te helpen zich voor te bereiden op de toekomst van elektrische voertuigen heeft Profile het EV concept ontwikkeld. Het concept bestaat uit vier onderdelen, namelijk training, equipment, branding en products & services. Door middel van dit concept worden de medewerkers getraind, de benodigde equipment op het gewenste niveau gebracht, laadstations geïnstalleerd en EV signing gemonteerd. Profile heeft daarnaast zelf een algemene training ontwikkeld voor onder andere baliemedewerkers, waarbij alle facetten van elektrische mobiliteit aan bod komen. Tijdens de open dag is Profile Raalte dan ook EV-gecertificeerd. Hierdoor kan Profile Raalte alle services van onderhoud, banden en reparaties blijven uitvoeren, ook voor klanten met elektrische voertuigen.

Over Profile

Profile International is een onafhankelijke automotive holding en formulehouder van het franchiseconcept Profile Car & Tyreservice met als focus bandenservice en auto-onderhoud. De formule telt in totaal 226 vestigingen in België en Nederland en bestaat uit zelfstandige ondernemers. Meer dan tweeduizend Profilers staan elke dag klaar om klanten snel en vakkundig te helpen. Naast de sterke positie in de professionele markt garandeert Profile ook de mobiliteit van steeds meer particulieren.

Lees ook

Bedtextiel en cadeaushop bij Bos Bedden

(Advertorial) NIEUWLEUSEN – Bij Bos Bedden in Nieuwleusen is de voorkant van de winkel helemaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.