Paarden knuffelen en rondsnuffelen bij `t Olde Manegepeerd

DALMSHOLTE – Op zondag 31 oktober is het weer mogelijk om paarden te knuffelen en rond te snuffelen bij `t Olde Manegepeerd aan de Lovenseweg in Dalmsholte

Er is een rommelmarkt en bezoekers kunnen de paarden wat lekkers geven, zoals (zelf mee te nemen) appels/brood of wortels. Ook is er tegen betaling iets lekkers te koop voor de paarden. Verder worden er tweedehands paardenspullen aangeboden. De gehele opbrengst is voor de uitgewerkte manegepaarden die hier na een werkzaam leven van hun rust genieten. Er is tevens een inleverpunt voor kleding, inktcartridges en frituurvet. De manege is te vinden aan Lovenseweg 3 in Dalmsholte en bezoekers zijn van harte welkom tussen 12.00 en 16.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.