Orgelconcert van Maarten Wilmink in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Orgeltalent Maarten Wilmink uit Borne verzorgt op zaterdag 16 oktober een concert in de WH Zwart Hal in Lemelerveld. Maarten (20) trad al twee keer eerder op in de muziekhal. Zelf zegt hij over het orgel: “Ik vind het een prachtig instrument, omdat je in je eentje een heel orkest onder handen hebt. Je hebt veel verschillende klankkleuren, doordat er andere instrumenten in zijn verwerkt. Bijvoorbeeld een trompet, klarinet en fluit.” Op het programma staan werken van onder andere J.S. Bach, F. Mendelssohn, L. Vierne en F. Liszt. Aanvang is om 20.00 uur. Reserveren is verplicht en mogelijk via tel. 0572 -371838 of e-mail: adhuetink@gmail.com. De geldende RIVM- richtlijnen worden in acht genomen; de bezoekers dienen hun coronatoegangsbewijs, legitimatie en reserveringsnummer mee te nemen. De entree bedraagt 13,50 euro.

staging2.huetink-royalmusic.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.