Home / Sallandcentraal / Open dag in teken stamboomonderzoek

Open dag in teken stamboomonderzoek

WIJHE – De Historische Vereniging Wijhe houdt op zaterdag 9 oktober weer een open dag in het teken van stamboomonderzoek. Van 10.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom aan het verenigingsgebouw aan de Langstraat 52. Vrijwilligers zitten klaar om de bezoekers te helpen bij hun zoektocht in de archieven. De vereniging beschikt over diverse belastingregisters, bevolkings- en bewonersregisters, rechterlijke notarisarchieven en kadasterinformatie. Hiermee kunnen de bezoekers meer te weten komen over hun voorouders. Oude foto’s en documenten zijn welkom, zodat die ter plekke gescand kunnen worden. Graag aanmelding vooraf via historischeverenigingwijhe@gmail.com.

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.