Open dag in teken stamboomonderzoek

WIJHE – De Historische Vereniging Wijhe houdt op zaterdag 9 oktober weer een open dag in het teken van stamboomonderzoek. Van 10.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom aan het verenigingsgebouw aan de Langstraat 52. Vrijwilligers zitten klaar om de bezoekers te helpen bij hun zoektocht in de archieven. De vereniging beschikt over diverse belastingregisters, bevolkings- en bewonersregisters, rechterlijke notarisarchieven en kadasterinformatie. Hiermee kunnen de bezoekers meer te weten komen over hun voorouders. Oude foto’s en documenten zijn welkom, zodat die ter plekke gescand kunnen worden. Graag aanmelding vooraf via historischeverenigingwijhe@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.