Home / Algemeen / Open dag bij Deltion Zwolle

Open dag bij Deltion Zwolle

ZWOLLE – Deltion in Zwolle houdt op dinsdag 2 november weer een open dag. Bezoekers kunnen tussen 15.00 en 21.00 uur sfeer proeven op de campus, voorlichting krijgen over alle opleidingen op mbo-niveau en in gesprek gaan met de leraren en studenten. Om het aantal bezoekers zoveel mogelijk te verspreiden, kunnen bezoekers zich aanmelden voor een tijdsblok. De tijdsblokken zijn van 15.00 tot 16.45 uur, van 17.00 tot 18.45 uur en van 19.00 tot 20.45 uur. Aanmelding via www.deltion.nl. Van 26 oktober tot en met 1 november geven de loopbaanadviseurs samen met enkele studenten bovendien een aantal webinars voor studiekiezers en hun ouders/verzorgers: ‘Mbo, hoe werkt dat nou’, ‘Help je kind kiezen’ en ‘Hoe maak je een studiekeuze’. Ga voor meer informatie over de webinars of aanmelding naar www.deltion.nl/webinars.

Lees ook

Geen gala-avond, maar galamiddag van Weteringzotten

BOSKAMP – Carnavalsvereniging De Weteringzotten uit de Boskamp houdt goede moed. De eerder aangekondigde gala-avond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.