Home / Algemeen / Op zoek naar paddenstoelen met IVN Raalte

Op zoek naar paddenstoelen met IVN Raalte

RAALTE – IVN Raalte presenteert op zondag 24 oktober een paddenstoelenexcursie bij landgoed Den Alerdinck in Laag Zuthem. De excursie staat onder leiding van mycoloog (paddenstoelenexpert) André Houter. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen met (kleine) kinderen, maar ook voor volwassenen zonder kinderen. Neem een spiegeltje mee om de paddenstoelen aan de onderkant te kunnen bekijken. Aanvang is om 14.00 uur, deelname is gratis, maar een vrije gift is welkom. De start is op de hoek Alerdincksweg – Zuthemerweg). Er is parkeergelegenheid. Kijk uit naar de IVN-vlag.

Lees ook

Geen gala-avond, maar galamiddag van Weteringzotten

BOSKAMP – Carnavalsvereniging De Weteringzotten uit de Boskamp houdt goede moed. De eerder aangekondigde gala-avond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.